Over ons:

 

Welkom bij PartyByMoon!

 

Wij zijn Monika en Marco, de trotse eigenaren van PartyByMoon, dé webwinkel vol feestversiering die elk feestje onvergetelijk maakt. Het avontuur begon in 2016 met Speelgoedfeestje, een webshop gevuld met prachtig houten speelgoed en feestversiering. Twee jaar later merkten we dat feestversiering steeds populairder werd, en besloten we onze focus te verleggen en een nieuwe webshop te starten: zo werd PartyByMoon geboren.

 

Naarmate onze website steeds drukker werd, heeft Marco zich bij ons team gevoegd om de webshop verder te ontwikkelen en te laten groeien. Samen zorgen we ervoor dat elke bestelling een feest op zich is!

 

Bij PartyByMoon staat duurzaamheid voorop. Daarom kiezen we voor materialen zoals vilt, karton, papier en latex. Deze milieuvriendelijke keuzes maken niet alleen je feestje mooier, maar ook de wereld een stukje beter. Ons gezellige familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler met een netwerk dat zich uitstrekt tot Duitsland, België en Frankrijk. We zijn trots op onze groei en blij dat we zoveel mensen blij mogen maken met onze feestelijke producten.

 

Elke bestelling bij PartyByMoon krijgt de zorg en aandacht die het verdient. Bestel je een vilten slinger? Dan krijg je die geleverd in een mooi verzenddoosje dat ook nog eens perfect is als bewaardoos! Heb je speciale wensen of wil je dat wij je bestelling feestelijk inpakken? Bij ons is niets te veel gevraagd. Bovendien geldt voor de meeste bestellingen: voor 16:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

 

Wij gaan voor 100% tevredenheid en doen er alles aan om jouw feest compleet te maken. Graag tot ziens op onze website!

Feestelijke groeten,

 

Team PartyByMoon

 

Over ons

Openingstijden

maandag t/m vrijdag van 9:30 - 17:00

Whatsapp

Volgen